HJUL- OG DÆKSKIFTE VED ERFAREN AUTOMEKANIKER

Er det ved at være tid til at skifte sommerdæk ud med vinterdæk på bilen – eller omvendt? Som dit lokale og erfarne autoværksted i Helsinge, hjælper Alexanders Autoreparation selvfølgelig, når det er tid til at skifte til og fra sommer- og vinterdæk. Og det gør vi til Nordsjællands måske laveste pris. Vi hjælper kunder i hele lokalområdet med dækskifte, og der kommer blandt andet flere fra byer som Græsted og Hillerød.

Dækkene er bilens eneste kontaktflade med vejen. Derfor er det vigtigt med de rette dæk til sæsonen, så sikkerheden er i top. Kom forbi vores autoværksted og skift dæk – vi hjælper dig sikkert ud på vejene.​

EFFEKTIVT DÆKCENTER MED FAST LAV PRIS

Ved et hjulskift kontrollerer vi naturligvis dækkenes tilstand, så vi kan anbefale dig at udskifte dækkene, hvis der er behov for dette. Vi tjekker dækkets mønster, skader på dækket ved eventuelle påkørsler, samt alderen på dækket. Det gør vi for at sikre din sikkerhed ude på vejene. Hvis dækkene ikke lever op til den gældende lovgivning, så finder vi gerne de rette dæk, der passer til dine behov.

Når du vælger os til dit dækskifte, vil du opleve grundig og effektiv service, uden at vi går på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Kvalitet hænger i høj grad sammen med sikkerhed. Derfor får du først lov til at køre når alt er i orden.

Vi tilbyder hjul- og dækskifte til en fast lav pris. Vi mener nemlig, at enhver skal have råd til at være godt kørende i deres bil, uafhængigt af årstiden. Du kan derfor få:​

Komplet hjulskift

fast lav pris 

249,-

KOM FORBI MED DIN BIL OG FÅ PROFESSIONEL HJÆLP TIL DÆKSKIFTE

Hvis du skal have hjælp til dækskifte fra en erfaren mekaniker, så er du altid velkommen til at komme forbi vores værksted. Her skifter vi dækkene på din bil hurtigt og effektivt, så du kan komme godt og sikkert tilbage på vejene.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores arbejde med hjul- og dækskifte, eller hvis du har et andet problem med din bil. Vi hjælper også med bilreparation, serviceeftersyn, airconditionservice og meget andet, så vi kan altid hjælpe dig og din bil.

Har du brug for hjælp?

Benyt nedenstående formular, og vi vil snarest vende retur med et tilbud. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Er du interesseret?

Alexanders Autoreparation tilbyder serviceftersyn og synstjek

​Hos Alexanders Autoreparation er vi eksperter i vedligeholdelse og reparation af køretøjer. Ved hjælp af avancerede værktøjer og teknologi kan vi diagnosticere og løse problemer.

Alexanders Autoreparation er et nyt autoværksted i Nordsjælland, stiftet af Alexander Lindvig, som siden 2009 har samlet sig en bred erfaring inden for autobranchen.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@alexautorep.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Alexanders Autoreparation

CVR​: 40609644

Tofte Industri 10, 3200 Helsinge

Klik her for rutevejledning