PROFESSIONELT SERVICEEFTERSYN OG SERVICE PÅ BIL

FÅ FORETAGET DIT ÅRLIGE SERVICEEFTERSYN HOS OS

Hos Alexanders Autoværksted har vi mere end 10 års erfaring med at udføre yderst professionelle serviceeftersyn. Her bliver alle de kritiske punkter på din bil gennemgået, så du trygt kan trille ud på vejene igen. Vi tilbyder service på bil af alle gængse mærker og modeller. Når vi har udført serviceeftersyn, stempler vi også i bilens servicebog.​​

Det anbefales at du får foretaget serviceeftersyn mindst én gang om året, eller efter behov. Hører du underlige lyde, eller føles bilen pludseligt anderledes, så bør du give os et kald, så det kan blive undersøgt.

Nogle fejl viser dog ikke symptomer, før bilen ikke kan eller bør køres. Derfor er det vigtigt at huske den løbende vedligeholdelse af din bil. Vi klarer både serviceeftersyn, alle former for reparationer, samt hjul- og dækskifte.

Mange vælger at få foretaget hjulskift, når bilen alligevel får udført service, så bilen er klar til at køre en hel sæson. Din bil vil samtidig også have en højere gensalgsværdi, hvis de anbefalede serviceeftersyn er overholdt. Vi tilbyder også airconditionservice af alle bilmærker.

Vores autoværksted ligger i Helsinge, men uanset om du kommer fra Hillerød, Græsted eller omegn, så vil vi meget gerne udføre serviceeftersyn på din bil. 

GRUNDIG SERVICE PÅ BIL MED LÅNEBIL

Når vi udfører service på biler, går vi altid op i de mindste detaljer og undersøger alle kritiske punkter fra top til bund. Vi prøvekører altid din bil før og efter serviceeftersynet, så vi kan mærke om alt er som det skal være. På den måde er vi sikre på, at vi afleverer en velfungerende bil med sikkerheden i top.

Hos os får du lånebil, når din bil er på vores værksted. Sådan sparer du en masse besvær og transporttid.

DÆKSKIFT/HJULSKIFT

Vi kan vi bl.a. hjælpe med dækskifte/hjulskifte til en fornuftig pris. Det er en nødvendighed at bilen er sikret og klargjort til sæsonens vejr, men det behøver ikke at være besværligt. Ved bestilling af tid til dækskifte, kan vi hurtigt og effektivt hjælpe dig tilbage på vejen igen.

MOTORSKIFT

Vi er eksperter i motorskift i forbindelse med service på bil. Vi vejleder dig frem til, hvorvidt det bedst kan betale sig med en reparation eller udskiftning af motoren. Vi ved, at det for mange kan være en dyr udgift at få skiftet motoren, hvorfor vi tilbyder nok en af Danmarks billigste priser på motorskift. Prisen afhænger selvfølgelig af bilmærke og størrelse.​

SKIFT AF PÆRE

​En gang imellem sker det at en pære på bilen skal skiftes. Det er vigtigt at bilens lys fungerer korrekt, ellers kan det resultere i en unødvendig bøde. Vi hjælper, når pæren skal skiftes.

DIAGNOSETEST

I dag er biler fulde af elektronik, hvorfor det kan være nødvendigt at gennemgå bilens teknik en gang imellem. Ved hjælp af et fejlsøgnings-værktøj kan vi finde frem til eventuelle fejl i bilens systemer. På den måde kan vi finde de dele, der har brug for en udskiftning.

KONTAKT OS OG HØR NÆRMERE

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores serviceeftersyn, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også udfylde vores kontaktformular nederst på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​

Har du brug for hjælp?

Benyt nedenstående formular, og vi vil snarest vende retur med et tilbud. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Er du interesseret?

Alexanders Autoreparation tilbyder serviceftersyn og synstjek

​Hos Alexanders Autoreparation er vi eksperter i vedligeholdelse og reparation af køretøjer. Ved hjælp af avancerede værktøjer og teknologi kan vi diagnosticere og løse problemer.

Alexanders Autoreparation er et nyt autoværksted i Nordsjælland, stiftet af Alexander Lindvig, som siden 2009 har samlet sig en bred erfaring inden for autobranchen.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@alexautorep.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Alexanders Autoreparation

CVR​: 40609644

Tofte Industri 10, 3200 Helsinge

Klik her for rutevejledning