Professionelt synstjek tilbydes

Få tjekket din bil og få styr på alt inden næste syn

Skal bilen snart til syn? Men vil du gerne lige have tjekket, at alt er som det skal være, så du slipper for en masse ekstra omkostninger? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Alexanders autoteknik udfører vi synstjek på bil for både privat- og erhvervskunder.

Vores autoværksted ligger i Helsinge, men vi har både kunder fra Hillerød, Græsted og omegn, som kommer for at få foretaget synstjek hos. Så hvis du leder efter en erfaren og dygtig mekaniker, som kan sikre at din bil går igennem syn, så tøv ikke med at kontakte os.​

Vi har 11 års erfaring

Hos Alexanders Autoværksted har vi 11 års erfaring i branchen, og du kan derfor trygt lade os foretage et synstjek på din bil. På baggrund af vores mangeårige erfaring kan vi hjælpe langt det fleste biler uanset bilens alder og model.

Hos er det altid en prioritet at tingene bliver gjort ordentligt, og at det lever fuldt op til vores kunders forventninger. Når vi foretager synstjek, tjekker vi alt det væsentlige, så din bil kan gå fejlfrit igennem syn.

Et synstjek hos indebærer:

  • ​Lys på bilen
  • ​Bremseskriver- og klodser
  • Dæk
  • ​Styretøj
  • ​Buler og ridser

Kontakt os og bestil tid til synstjek her

Vil du gerne vil booke tid til et synstjek, eller vil du gerne vil høre mere om, hvad vi hos Alexanders Autoværksted kan tilbyde? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores dygtig og erfarne personale sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål bedst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Har du brug for hjælp?

Benyt nedenstående formular, og vi vil snarest vende retur med et tilbud. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Er du interesseret?

Alexanders Autoreparation tilbyder serviceftersyn og synstjek

​Hos Alexanders Autoreparation er vi eksperter i vedligeholdelse og reparation af køretøjer. Ved hjælp af avancerede værktøjer og teknologi kan vi diagnosticere og løse problemer.

Alexanders Autoreparation er et nyt autoværksted i Nordsjælland, stiftet af Alexander Lindvig, som siden 2009 har samlet sig en bred erfaring inden for autobranchen.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@alexautorep.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Alexanders Autoreparation

CVR​: 40609644

Tofte Industri 10, 3200 Helsinge

Klik her for rutevejledning