ØG KOMFORTEN MED PROFESSIONEL AIRCONDITIONSERVICE

VI SERVICERER ANLÆG I ALLE BILER

​Til Nordsjællands måske billigste timepriser får du effektiv airconditionservice hos Alexanders Autoreparation. På varme sommerdage, er det ikke sjovt at undvære den kølende luft fra bilens airconditionanlæg. Særligt når bilen har stået længe i solen, er det nødvendigt, at anlægget arbejder effektivt. Vi hjælper dig med det nødvendige vedligeholdelse af klimaanlægget i din bil, så det altid kan køle dig ned, når solen bager.

Vi tilbyder effektiv airconditionservice for bilejere i hele vores lokalområde, eksempelvis Græsted, Hillerød og selvfølgelig Helsinge, hvor vores værksted ligger. Den nødvendige airconditionservice klares hurtigt, mens du venter. Vi har mere end 11 års erfaring med autoreparationer og autoservice, så vi kan udføre airconditionservice på enhver bil, uanset mærke og model.​

Aircondition service R124A

Gammel type

749,-

Aircondition service

Ny type

1.395,-

UDSKIFTNING AF POLLENFILTER VED AIRCONDITIONSERVICE

Ved normalt brug af din bil, anbefaler vi at få skiftet pollenfilter, også kaldet kabinefilter, med 2-3 års mellemrum. Dette skyldes, at filteret bliver fyldt med skidt og metalpartikler, som mindsker effektiviteten af anlægget betydeligt. Dermed kan klimaanlægget ikke nedkøle bilen så hurtigt, som det burde.

Vi renser samtidig også omkring køleelementet, så du undgår dårlig lugt og andre problemer med dit airconditionanlæg. Med løbende vedligeholdelse mindsker du også risikoen for, at anlægget bliver helt defekt.

SERVICE AF AIRCONDITION KAN KOMBINERES MED SERVICEEFTERSYN

Du får mest for dine penge, når du vælger et stort serviceeftersyn, som inkluderer airconditionservice. Her kan vi nemlig undersøge og vedligeholde din aircondition, når vi alligevel undersøger din bil fra A til Z. Når du overholder dine serviceeftersyn, vil du også opleve, at dit klimaanlæg altid yder sit bedste, både til at køle din bil om sommeren, samt til at varme den om vinteren.

KONTAKT OS HVIS DU VIL BESTILLE EN TID

Oplever du, at dit airconditionanlæg i bilen ikke fungerer optimalt? Eller vil du have tjekket din aircondition igennem i forbindelse med service på bilen? Så kan du altid ringe til os og bestille en tid til at komme forbi med din bil. Du er også velkommen til at køre forbi os, og så tjekker vi naturligvis gerne dit anlæg for fejl.

Vi udfører airconditionservice hurtigt og effektivt, så du allerede samme dag kan køre ud med et velfungerende klimaanlæg i bilen.​

Har du brug for hjælp?

Benyt nedenstående formular, og vi vil snarest vende retur med et tilbud. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Er du interesseret?

Alexanders Autoreparation tilbyder serviceftersyn og synstjek

​Hos Alexanders Autoreparation er vi eksperter i vedligeholdelse og reparation af køretøjer. Ved hjælp af avancerede værktøjer og teknologi kan vi diagnosticere og løse problemer.

Alexanders Autoreparation er et nyt autoværksted i Nordsjælland, stiftet af Alexander Lindvig, som siden 2009 har samlet sig en bred erfaring inden for autobranchen.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@alexautorep.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Alexanders Autoreparation

CVR​: 40609644

Tofte Industri 10, 3200 Helsinge

Klik her for rutevejledning