UDSKIFTNING AF TANDREM MED MULIGHED FOR LÅNEBIL

HOLD DIN BILS MOTOR GODT KØRENDE

En bil er naturligvis kun så velkørende, som motoren tillader. Af den grund er det også vigtigt, at du er opmærksom på, hvorvidt motoren i din bil fungerer optimalt – og i den forbindelse, om der er behov for udskiftning af tandremmen. Tandremmen spiller nemlig en stor rolle i motordriften, og hos Alexanders Autoreparation står vi klar med en ny tandrem, hvis den gamle trænger til at blive skiftet ud.

Vores autoværksted ligger i Helsinge, og du kan derfor hurtigt komme her forbi med din bil, hvis du bor et sted her i området, eksempelvis Hillerød eller Græsted. Vi tilbyder en effektiv og imødekommende service, uanset hvad vi skal hjælpe dig med. Ved udskiftning af tandrem kan vi derfor også tilbyde dig en gratis lånebil, så du holder dig godt kørende, mens vi kvalitetssikrer din bil.

VI TJEKKER MOTORENS TILSTAND OG FINDER DEN RETTE LØSNING

Det er forskelligt, hvor langt en bil kan køre, før tandremmen skal skiftes ud. Det afhænger af det enkelte bilmærke og modellen, og det kan derfor være en god idé at tjekke din servicebog, hvis du vil væres sikker. Alternativt kan du også komme forbi vores værksted. Vi tjekker gerne din motors tilstand og kan hjælpe med udskiftning af tandrem, hvis der er behov for det.

Det er vigtigt at få udskiftet tandremmen ifølge med fabrikantens forskrifter, så du undgår, at tandremmen springer. Hvis dette sker, kan en mere omfattende reparation blive nødvendig, da stumper af tandremmen kan spredes i motoren, hvilket kan skabe udfordringer ved et serviceeftersyn på bilen. Kom derfor forbi med din bil og lad os hjælpe med rettidig udskiftning af tandrem, så du undgår større udgifter senere.

FÅ ET TILBUD PÅ UDSKIFTNING AF TANDREM

Hvis du kunne tænke dig en pris på udskiftning af tandrem på din bil, så er du meget velkommen til at kontakte os eller komme forbi med din bil på værkstedet. Vi kan tilbyde nogle af Nordsjællands billigste priser på alt lige fra dækskifte og airconditionservice – til tandremsskift.

Har du brug for hjælp?

Benyt nedenstående formular, og vi vil snarest vende retur med et tilbud. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Er du interesseret?

Alexanders Autoreparation tilbyder serviceftersyn og synstjek

​Hos Alexanders Autoreparation er vi eksperter i vedligeholdelse og reparation af køretøjer. Ved hjælp af avancerede værktøjer og teknologi kan vi diagnosticere og løse problemer.

Alexanders Autoreparation er et nyt autoværksted i Nordsjælland, stiftet af Alexander Lindvig, som siden 2009 har samlet sig en bred erfaring inden for autobranchen.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@alexautorep.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Alexanders Autoreparation

CVR​: 40609644

Tofte Industri 10, 3200 Helsinge

Klik her for rutevejledning