VI UDFØRER REPARATION AF BIL UANSET MÆRKE

MODERNE UDSTYR, HURTIG FEJLFINDING OG EFFEKTIV LØSNING

​Reparation af bil kan udføres i mange sammenhænge. Er bilen brudt ned? Lyder bilen underligt? Er der kommet buler eller ridser? Uanset hvad opgaven omhandler, så tager vi gerne en hånd om sagen, og vi hjælper kunder fra hele området omkring Hillerød, Helsinge og Græsted.

Med mere end 10 år i branchen er vi godt klædt på til at udføre enhver form for reparation af bil. Som kyndig automekaniker har vi styr på et bredt omfang af forskellige bilmodeller fra en lang række årgange. Du kan være sikker på, at din bil er i gode hænder hos os.

Ved hjælp af vores moderne udstyr kan vi hurtigt fejlfinde og lokalisere problemet, og få det løst. Som fagligt stolt automekaniker har vi fokus på grundighed, hvorfor vi hellere vil bruge lidt ekstra kræfter på at få ordnet problemet. Enhver bilreparation vi udfører, bliver lavet med udgangspunkt i lang holdbarhed, mens regningen holdes i bund.​

FOREBYG REPARATIONER MED JÆVNLIG SERVICE

Det kan være en god ide at være på forkant med problemet, før det opstår. Med løbende vedligeholdelse af din bil mindsker du risikoen for at stå med et kæmpe problem, fra den ene dag til den anden. Vi anbefaler at du får foretaget et serviceeftersyn årligt. Så er der god sandsynlighed for at opdage problemerne, mens de ikke er lige så væsentlige.

EFFEKTIV BILREPARATION TIL BILLIGE PRISER

Hos Alexanders Autoreparation mener vi, at alle skal have mulighed for en grundig bilreparation. Derfor har vi gjort os umage med at optimere vores proces ved at:

  • investere i anerkendt udstyr
  • uddanne os grundigt inden for reparation af bil
  • evaluere på vores løsninger løbende
  • lytte til kunderne

Vi sikrer dig, at din bil er i gode hænder, når den kommer ind forbi vores autoværksted. Det er af vores opfattelse, at en god bilreparation kræver et godt samarbejde mellem mekaniker og kunde. Derfor gør vi en ekstra dyd ud af vores kommunikation og sørger for at holde dig opdateret løbende.​

FÅ ET TILBUD PÅ REPARATION AF BIL

Har du lyst til at høre mere om vores løsninger? Så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål vedrørende reparation af din bil. Ring til os på telefon 91 91 41 91, send en e-mail til kontakt@alexautorep.dk eller benyt dig af kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe din bil.​

Har du brug for hjælp?

Benyt nedenstående formular, og vi vil snarest vende retur med et tilbud. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Er du interesseret?

Alexanders Autoreparation tilbyder serviceftersyn og synstjek

​Hos Alexanders Autoreparation er vi eksperter i vedligeholdelse og reparation af køretøjer. Ved hjælp af avancerede værktøjer og teknologi kan vi diagnosticere og løse problemer.

Alexanders Autoreparation er et nyt autoværksted i Nordsjælland, stiftet af Alexander Lindvig, som siden 2009 har samlet sig en bred erfaring inden for autobranchen.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@alexautorep.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Alexanders Autoreparation

CVR​: 40609644

Tofte Industri 10, 3200 Helsinge

Klik her for rutevejledning